Moduler

Untis er et skemalægningssystem, der er opbygget modulært.

Det vil sige, at den enkelte skole kan vælge at udbygge standard-skemalægningsprogrammet med forskellige moduler, der udvider funktionaliteten i selve skemalægningsdelen, eller som tilføjer hjælperedskaber, der letter arbejdet enten inden skemalægningen påbegyndes, eller efter skemalægningen er færdig.

Modulet Kursusplanlægning, der bruges til at håndtere valgfag og formere valghold, og modulet Fagfordeling og tjenestetidsberegning, der hjælper i planlægings- og fagfordelingsfasen, er eksempler på moduler, der benyttes inden selve skemalægningen påbegyndes.

Modulet Infoskema, der hjælper med at distribure skemaer via email, sms eller som genererer hele hjemmesider med alle skolens skema, og modulet Vikarhåndtering, der bruges til at tage sig af de daglige skemaændringer i løbet af skoleåret, er eksempler på redskaber, der benyttes efter skemaet er lagt.

Untis kan således udnyttes hele skoleåret og af flere personer med forskellige funktioner på skolen.

P.t. findes der 10 moduler, der deles op i to størrelser. Modulerne skal som regel købes hver for sig – enkelte moduler sælges dog som dobbeltmoduler til ét moduls pris. Se beskrivelsen ved at klikke på modulet.

De store moduler er:Moduler i Untis

De små moduler: